DreistStorgaard er ny Platinsponsor 2016

DreistStorgaard er ny Platinsponsor for Aske Nygaard Bramming.

Når den regerende FIA-NEZ Nordiske Mester i gokart Aske Nygaard Bramming tager hul på 2016-sæsonen i Dansk Superkart på Københavns Gokartbane den 16.-17. april er det med støtte fra Svend-Aage Dreist fra DreistStorgaard advokaterne i Køge. Det 14-årige gokart talent har fået sponsoreret gokart og træningsmotor af DreistStorgaard, så han kan træne målrettet til sæsonens løb.

Svend-Aage Dreist har ikke selv kørt gokart, men har stor fidus til den unge gokartkører: ”Aske har leveret gode resultater i sidste sæson og han er en af Danmarks topkørere i sin klasse. Jeg vil gerne støtte et ungt talent, som tager sin sport så seriøst, som han gør”, siger Svend-Aage Dreist.

Aske Nygaard Bramming er 14 år gammel. Han bor i Søborg og har kørt gokart siden han var 6 ½ år gammel. Han har vundet flere klubmesterskaber og også stået øverst på podiet i Dansk Superkart løb. I 2015 blev Aske FIA-NEZ Nordisk Mester i regionen, som tæller Danmark, Sverige, Norge, Island, Finland, Estland, Letland, Litauen og Rusland. I sidste uge vandt han sæsonens første gokartløb i DASU Junior klassen på Roskilde Gokartcenter, hvor der var 23 kørere til start i hans klasse.

DreistStorgaard er Sjællands førende advokatkontor. Du kan besøge dem HER